FEB

Ryan Logan, el novè jugador del Girona per al debut a la LEB Or

Bàsquet. L’aler-pivot (2,01 m, 1994) és el primer nord-americà de la plantilla que entrenarà Carles Marco

Ryan Logan (2,01 m, 1994) és el primer fitxatge nord-americà del Bàsquet Girona per al debut de l’equip a la LEB Or.

L’aler-pivot prové de la segona divisió alemanya, del Paderborn, i és la novena peça confirmada de l’equip després del capità Albert Sàbat –amb contracte des del curs passat–, els renovats Gerard Sevillano i Robert Cosialls i els nouvinguts Pep Busquets (cedit pel Joventut), Àlex Llorca, Dani Garcia (propietat del Manresa), Olaf Schaftenaar i Davis Rozitis.

Logan es mostra agraït al club de Marc Gasol per l’oportunitat que suposa la seva incorporació al projecte gironí, del què en destaca la trajectòria els dos darrers anys. “He estat els dos darrers anys a Alemanya i abans un a Luxemburg i tinc moltes ganes d’incorporar-me a aquest projecte, en una nova ciuat, un nou país i un nou equip. Tot serà diferent per a mi però estic molt confiat en que surti bé i ja tinc ganes que arribi” diu l’aler pivot, format a l’institut de Fredericktown i amb quatre anys a Stonehill en la seva etapa a l’NCAA 2.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)