FEB

Aleix Font: “Vull tornar a sentir-me important i Girona és el lloc adequat”

El nou jugador del Bàsquet Girona diu que el projecte del club és interessant i ambiciós

El Bàsquet Girona ha presentat a Aleix Marco i el jugador s’ha mostrat il·lusionat amb el projecte del conjunt gironí en el seu debut en la LEB Or. El director esportiu del Bàsquet Girona, Jordi Plà Comas, l’ha presentat i ha dit que és un perfil de jugador que encaixa en la filosofia que té el club, i que és jugador d’ACB.

Aleix Font ha explicat la seva desvinculació del Barça, el fitxatge pel Saragossa i la cessió per un any al Girona i després com va ser la proposta del conjunt gironí: “Jo veia el que anava fent el club i m’encantava. Conec a la majoria de jugadors. Crec que es un projecte interessant i ambiciós, i quan m’ho van proposar, la resposta va ser que guai”. També ha comentat que: “Tenia moltes ganes de tornar a jugar i de sentir-me important i crec que a Girona és el lloc més adequat per fer-ho”.

L’escorta també ha explicat que no té més pressió per venir d’on ve: “Soc una persona que viu molt el present i soc curós amb on fixo les expectatives, la pressió me la pot estar me la pot estar posant altre gent. Jo a nivell mental intern vaig a gaudir-ho i a intentar fer-ho el millor possible.”. El jugador ha explicat que abans de la cessió va parlar amb el tècnic del conjunt gironí, Carles Marco, l’hi va explicar el projecte iu això el va acabar de decantar la balança per incorporar-se a l’equip.

El director esportiu ha explicat que estan contents en com ha quedat la plantilla amb un gruix de jugadors catalans, set d’onze: “Hem intentat sempre, fins on sigui possible, donar resposta a tots els jugadors i tècnics del bàsquet català. El perfil de jugadors que tenim encaixa en el tipus de joc que volem i estem molt contents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)