Eurocopa

La Penya vol allargar la ratxa victoriosa a Istanbul

Bàsquet. Eurocopa. Visita la pista del nou ric Bahçesehir, que fa dos anys era a la segona divisió turca i el curs passat va jugar la Champions League

Sense pràcticament marge per tenir contacte amb l’escenari del matx, la Penya ahir va arribar tard a Istanbul i no es va poder entrenar a la pista del Besiktas, on juga el Bahçesehir. Ho farà de forma suau aquest matí perquè el matx és aquesta tarda (18 h, DAZN), a les set hores turques, contra un nou ric del bàsquet del Vell Continent. El rival de la Penya porta el nom d’un barri de la ciutat turca i els seus inicis van ser sobretot gràcies als estudiantes que té amb l’Associació de Clubs Esportius de l’Escola Bahçeseir. Fa només dues temporades va pujar a primera divisió sent capaç de pagar quasi 800.000 euros a Quino Colom, que venia de l’Unics Kazan. L’ara base del València va contribuir a l’ascens de l’equip turc, que després de debutar el curs passat a la FIBA Champions League ha optat per acceptar jugar l’Eurocopa.

La Penya ha viatjat amb Xabi López-Arostegui ja recuperat i amb la intenció de mantenir la imbatibilitat a la competició europea. El Bahçeseir va posar contra les cordes l’Unics a Kazan en la darrera jornada (89-88), però va perdre clarament en el seu debut a casa per 81-99 contra el Bourg.

El Bourg no pot viatjar

El darrer rival de la Penya va confirmar que té diferents casos de Covid-19 i no es va poder desplaçar a Venècia per jugar. Les normes de l’Eurolliga són clares i es dona per perdut 20-0 a l’equip francès. A la Penya no hi ha hagut cap cas des de Bourg.

Patrocini

Basquet. Eurocopa Grup A

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Joventut 3 3 3 0 260 231
2 Bourge en Bresse 2 3 2 1 262 242
3 Unics Kazan 2 3 2 1 260 243
4 Partizan 1 3 1 2 247 251
5 Reyer Venècia 1 3 1 2 234 259
6 Koleji Istanbul 0 3 0 3 242 279
  Top 16
Darrera actualització: 04-12-2020 00:45:25

Alex Perez, a un pas de Badalona

La temporada passada el Joventut va estar mirant en el mercat per trobar un recanvi per a Laprovittola, que havia marxat al Madrid. Tot i que al final va fitxar Nikos Zizis, que va sortir malament, la primera opció que hi havia sobre la taula era la d’Alex Perez, rival avui de la Penya, però que finalment va acabar fitxant pel Zalgiris Kaunas de Jasikevicius a l’Eurolliga, on només va jugar set partits, amb 3,1 punts i 1,9 assistències. A l’Eurocopa ha fet 25,5 punts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)