Lliga femenina

L’Spar Girona - Gran Canària d’aquest vespre, ajornat

Un familiar proper d’una jugadora de l’Uni és positiu per Covid-19 i cal espera 48 hores

L’Spar Girona - Gran Canària, de la dinovena jornada de la Lliga Femenina que s’havia de disputar aquest dilluns al vespre a Fontajau (19.30 h), s’ajorna pel positiu d’un contacte directe d’una de les jugadores de l’Uni. És el tercer partit d’aquesta primera jornada del 2021 que no es pot jugar amb normalitat, a banda del València - La Laguna que es va haver d’ajornar fins aquest dimarts.

El motiu de l’ajornament, amb el conjunt canari a Girona i vol de tornada demà dimarts al matí, és el positiu d’un familiar proper d’una jugadora de l’equip d’Alfred Julbe, que ha participat amb normalitat a la sessió de tir del matí en què ha estat en contacte amb la resta de jugadores, que ja es troben aïllades a l’espera de ser sotmeses a test PCR.

El protocol de la FEB estableix que han de passar dos dies i sotmetre les jugadores a dues proves per poder jugar, motiu pel qual el partit s’ajorna a una altra data.

El següent compromís de l’Spar Girona és dissabte a Saragossa contra el Casademont. Si la jugadora amb el familiar proper dona positiu es podrà jugar sempre i quant no es detectin més positius en l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)