LEB Or

El Bàsquet Girona no falla a la pista del Canoe (73-77)

Suma la cinquena victòria en sis partits amb Busquets (21 punts) exercint un altre cop com a líder

El Bàsquet Girona ha sumat a la pista del Canoe (73-77) la cinquena victòria en sis partits i iguala el seu balanç a la LEB Or (7-7). Això sí, ha patit de valent contra el cuer en un partit ajornat diverses vegades i en els pitjors minuts del tercer quart s’ha vist nou punts per sota (63-54). La reacció ha vingut a partir de la defensa ja que l’equip només ha estat lúcid en els primers minuts. Pep Busquets, amb un rebot i un triple a un minut del final (70-75), ha deixat el partit gairebé resolt i Sevillano i Sàbat, des del tir lliure, l’han rematat. L’aler de Granollers, com en el partit contra el Covirán, ha tornar a ser el líde r ofensiu de l’equip (21 punts amb 4 de 6 triples).

L’equip ha dominat el rebot contra un equip molt desencertat en el triple (11 de 29) però les pèrdues (15) i la manca de contundència en moltes jugades, començant per Rozitis, ha abocat el partit a un final igualat. L’argentí Barral no ha jugat perquè encara no estava inscrit quan s’havia de jugar aquest partit.