LEB Or

El punt de vista de Gerard Sevillano, un dels capitans del Girona

Bàsquet.

“Un partit dur i competit, pot semblar que no però els dos equips ens hi juguem coses importants. ” És com defineix Gerard Sevillano el darrer partit de la primera fase per al Girona, aquest diumenge a Barris Nord en el que serà el segon dels tres partits del Força Lleida des d’aquest divendres a Osca fins dimarts a Madrid a la pista del Canoe.

Un dels capitans de l’equip gironí afirma que arriben a la cita en un bon moment, físic i mental. Un contrast amb el rival que els espera, que si no perd cap partit entra al grup d’ascens però que tot just surt d’un brot de Covid-19 que afectava vuit integrants de la plantilla, entre jugadors i tècnics, els últims quinze dies.

Balanç

“No oblidem que venim de la LEB Plata, és el nostre primer any i ha passat de tot: alts i baixos de resultats, marxa d’alguns jugadors, arribada d’altres, alguna lesió...” és el balanç que fa Sevi, un dels tres jugadors que segueix del curs passat, d’una primera part del curs que defineix com a complexa. L’aler, amb tot, en fa una lectura positiva per l’aprenentatge de l’equip i del vestidor: “Tothom ha hagut de fer un pas endavant i això ens ha fet estar més units i ens ha ajudat molt” diu el badaloní, que recorda: “Ningú donava un duro per a nosaltres i hem aconseguit canviar la dinàmica lluitant molt i fins a l’últim moment amb opcions per entrar a la fase per pujar. Ens ha servit molt.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)