Eurolliga

L’Efes deixa al Madrid sense final a 4 (88-83)

L’exblaugrana Singleton (26 punts i 38 de valoració) ha fet el millor partit de la temporada i els turcs se les hauran amb el CSKA a Colònia

L’Efes, subcampió el 2019, tornarà a la final a a 4 de l’Eurolliga, aquesta vegada a Colònia (28-30 de maig), després de derrotar en el cinquè partit del play-off el Real Madrid (88-83) en un duel espectacular que no s’ha decidit fins els darrers instants. Un triple de Krunoslav Simon (17 punts) i dos tirs lliures de l’exblaugrana Singleton han acabat decantant el duel. El pivot nord-americà (37 minuts) ha fet el millor partit de la temporada en el moment just (26 punts, 3 de 3 triples, 8 rebots i 38 de valoració). Els tiradors turcs també han aparegut quan més ho ha necessitat l’equip per donar resposta al bon partit de Laprovittola (17 punts) i Thompson (12). Tavares i Garuba han dominat en el rebot, però el seu esforç no ha estat suficient.

El rival de l’Efes en les semifinals de Colònia serà el CSKA en una reedició de la final del 2019. L’altra semifinal la jugaran els vencedors dels cinquens partits d’aquesta nit de les eliminatòries Barça-Zenit i Armani-Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)