Eurolliga

El Madrid, fora dels escollits

Eurolliga. L’Efes tomba els blancs (87-83) i serà el rival del CSKA en la final a quatre de Colònia

Alemanya no porta sort al Madrid. L’equip de Pablo Laso va quedar eliminat en el camí cap a Berlín el 2016 pel Fenerbahçe d’Obradovic i ahir l’altre gran equip d’Istanbul, l’Efes, el va deixar fora de la final a quatre de Colònia. Els blancs havien igualat l’eliminatòria després del 2-0 inicial i aspiraven a completar una remuntada èpica però probablement no comptaven amb l’actuació estel·lar de l’exblaugrana Singleton, que va lidera els seus (88-83) amb una actuació memorable: 26 punts, 3/3 triples, 8 rebots i 38 de valoració en 37 minuts.

El Madrid va vendre molt cara la seva pell en un partidàs dels dos equips que es va resoldre en un final en què van aparèixer les grans figures. Laprovittola, amb dos triples, va situar els blancs al davant (73-75) en els moments més calents. Però la resposta de Larkin i sobretot de Simon (17 punts), amb el 83-80, van ser clau. Singleton, des del tir lliure, va acabar sentenciant.

A Milà l’Armani (93-89) no es va deixar sorprendre contra l’equip revelació de la temporada, el Bayern, que no tenia res a perdre en el cinquè partit de l’eliminatòria. L’exjugador del Baskonia Shavon Shields (34 punts, 5/6 triples, 5 rebots i 41 de valoració) va fer una autèntica exhibició per trencar la resistència dels alemanys, que van forçar un final igualat gràcies a un parcial de 20-31, que va posar la por al cos als italians. Jalen Reynolds (19 punts i 10 rebots) i Wade Baldwin (17 punts i 5 assistències) van ser els més destacats del Bayern.

Un dels principals perills del Milà a Colònia serà un altre exblaugrana, Malcolm Delaney, que ahir també va participar en la festa italiana (16 punts i 3/3 triples). L’última presència del Milà en una final a quatre va ser el 1992 a Istanbul.

LA DADA

38
Valoració.
L’exblaugrana Singleton (Efes) va fer el seu millor partit de la temporada

A Colònia, sense públic

El Lanxess Arena de Colònia serà un dels grans escenaris de l’esport europeu aquesta primavera. Del 28 al 30 de maig serà l’escenari de la final a quatre de l’Eurolliga i dues setmanes més tard (12-13 de juny) els quatre millors equips de l’handbol continental es jugaran el títol. En cap dels dos esdeveniments hi haurà presència de públic, més enllà dels convidats, ja que les mesures d’Alemanya en aquest sentit continuen sent molt estrictes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)