Més bàsquet

Júlia Soler, Laia Moya i Laura Méndez, a la selecció sub-20

La pivot de Roses no seguirà al GEiEG Uni el curs que ve, com Iho López, que estava cedida per l’Spar Girona

L’alera de l’Spar Girona Júlia Soler, la pivot del GEiEG Uni Laia Moya i la base del Bembibre Laura Méndez formen part de la convocatòria de la selecció espanyola sub-20. En l’Europeu de Klatovy el 2019 l’equip que entrenava Èric Surís va ser cinquè i, ara, el que llavors era el seu assistent a la selecció espanyola i tècnic del València, Rubén Burgos, és el màxim responsable tècnic per al compromís que es farà a Sopron (Hongria) encara sense data confirmada.

La FEB també ha publicat la convocatòria sub-19, en què hi ha David Muñoz –assistent de Surís i després de Julbe fins aquest hivern– com a ajudant de Mario López, tècnic del Gernika.

Baixa

Soler, Moya i Méndez van ser campiones d’Europa el 2019 en la modalitat de 3x3 i, de les tres jugadores que la temporada 2019/20 van compartir vestidor al GEiEG Uni, Laia Moya (1,86 m, 2001) és la única que hi ha jugat aquest darrer curs. Méndez va marxar al Bembibre per jugar a la Lliga Femenina i Júlia Soler pujava a l’Spar Girona amb fitxa del primer equip. La pivot de Roses deixa el GEiEG aquest estiu per fitxar per un altre club de la Lliga Femenina 2, probablement de la nova categoria Challenge. No serà la única biaxa perquè Iho López (1,89 m, 1997) que hi jugava cedida per l’Uni en el seu retorn a la competició després de l’accident que va tenir quan era a la NCAA, també marxarà de Girona. La pivot de Blanes podria marxar a l’estranger.

Moya ha acreditat aquest segon curs a Lliga 2 10 punts, 5,5 rebots i 11,2 de valoració mentre López ha acabat amb unes mitjanes de 7 punts, 7,7 rebots i 11,3 de valoració.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)