ACB

Quan el cel i l’infern són a 40 minuts

Bàsquet. ACB. El Barça i la Penya disputen un dels derbis més decisius (18.30 h) de les últimes temporades

València (2) 78 Baskonia (1) 73

VALÈNCIA BASKET:Van Rossom (9), Sastre (6), Williams (2), Kalinic (18), Tobey (13) -cinc inicial-, Prepelic (5), Labeyrie (12), Dubljevic (9), Vives (2) i Hermannsson (2). 23/35 de 2.. 8/21 triples (3 Kalinic, 2 Labeyrie, 1 Van Rossom, 1 Sastre i 1 Prepelic). 8/12 lliures. 30 rebots (7 Kalinic). 14 assistències (6 Van Rossom) i 96 de valoració (29 Kalinic).TD SYSTEMS BASKONIA:Henry (9), Sedekerskis (4), Giedraitis (10), Polonara (15), Jekiri (4) -cinc inicial-, Massenat, Colom, Fall (3), Peters (12) i Dragic (16). 19/34 de 2. 10/26 triples (4 Polonara, 3 Dragic, 2 Peters i 1 Henry). 5/6 lliures. 28 rebots (6 Jekiri). 14 assistències (8 Henry) i 75 val. (20 Polonara).PARCIALS:23-19, 20-15 (43-34); 16-19 (59-53) i 19-20 (78-73)a).COMENTAR:El València va dominar des del salt inicial i va eliminar el vigent campió Baskonia. Kalinic va estar espectacular en moments claus.

El Palau Blaugrana viurà aquesta tarda (18.30 h Movistar) un derbi dels més transcendents dels últims anys. De fet, el curs 1984/1985 Aíto García Reneses, el mestre de Carles Duran, va aconseguir eliminar el Barça amb una cistella del canadenc Gerald Kazanowski. Però els de Jasikevicius, com a favorits de la sèrie –en la història dels quarts l’equip que ha jugat amb el factor pista ha passat en el 76% de les ocasions–, tenen tota la pressió. S’intentarà forçar el retorn de Calathes, baixa en els dos últims partits, perquè sense el grec el Barça no juga com a equip, encara que Bolmaro estigui jugant individualment a un nivell alt. El dubte és saber si el lituà farà més rotacions i utilitzarà peces com Oriola o Westermann. La Penya és conscient que té poques possibilitats, però les vol esgotar deixant-hi la pell igual com ho va fer a Badalona per empatar la sèrie. Dimitrijevic, que es va torçar el turmell, jugarà.

Mil espectadors

Igual com va passar a Badalona dimarts, avui al Palau Blaugrana també hi haurà públic. Hi haurà 1.000 espectadors, fet que, tenint en compte com ressona el pavelló, pot ser clau en moments decisius.

LA PRÈVIA

Hem de sortir molt més centrats, el públic farà el seu paper, l’equip ha de fer el seu i jo preparar l’equip
Saras Jasikevicius
No en tenim prou d’haver empatat la sèrie, en volem més i això vol dir anar al Blaugrana a passar a semifinals
Carles Duran
Patrocini

Bolmaro i Vaulet, cap a Tòquio

El base del Barça Bolmaro i l’aler pivot del Baxi Manresa Vaulet han estat convocats en la preselecció d’Argentina que prepararà els Jocs Olímpics. El seleccionador Sergio Hernández també ha convocat Campazzo (Nuggets), Laprovittola (Madrid), Vildoza (Knicks), Brussino (Saragossa), Gaby Deck (Thunder), Patricio Garino (Zalgiris Kaunas), Fjellerup (San Lorenzo), Luis Scola (Varese), Juan Francisco Fernández (Fuenlabrada), Marcos Delía (Trieste), Tayavek Gallizzi (Instituto), Lautaro Berra (Obras Sanitarias) i Francisco Cáffaro (Universitat de Virgínia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)