Eurolliga

Pau Gasol ja no descarta seguir en el Barça

El pivot diu que prendrà una decisió definitiva després dels Jocs de Tòquio

Pau Gasol, que a partir de demà es concentra amb la selecció espanyola, no descarta seguir una temporada més en el Barça després dels Jocs Olímpics, segons ha confirmat en una entrevista a l’agència EFE. Amb tot, no prendrà la decisió fins que acabi la cita olímpica. “Veurem. Al final reflexionarem, desconnectarem una mica i parlaré amb la meva família, veuré com em sento i sospesarem una mica el futur. Però això està a mes i mig vista. Ara l’única cosa que vull és centrar-me a preparar-me pels Jocs Olímpics, per a aquest gran repte i estar al millor nivell que pugui estar. I gaudir, sobretot gaudir, aquest moment, que passa ràpid.” “En la vida –hi ha afegit– no cal descartar res. També cal ser conscients que les opcions són les que són i estic en un moment en què em centro molt en el present i ja veurem el futur què ofereix. No ho descarto, però tampoc puc entrar en res més. “

El pivot també ha parlat sobre l’interès del Barça en fitxar el seu germà, Marc, amb poc protagonisme aquesta última temporada en els Lakers. “Son decisions molt personals i molt subjectives. Cal deixar que les coses succeeixin com hagin de succeir. Marc és un grandíssim jugador que podria ajudar molt a l’equip, però també ha de sospesar el seu moment, el seu estat i el que vol fer en el seu futur i en la seva vida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)