ACB

Hanga tampoc continua

Bàsquet. ACB. Igual com Claver i Westermann, l’hongarès també deixarà el Barça tot i tenir contracte; ja els ho han comunicat a tots tres

El Barça continua fent moviments de portes endins i ja ha comunicat a tres jugadors amb contracte que no es compta amb ells. L’últim, una relativa sorpresa, és Adam Hanga, que havia perdut protagonisme en el darrer tram. L’hongarès, de 32 anys, pactarà la sortida del club blaugrana. Aquesta temporada ha jugat una mitjana de 15 minuts per partit a l’ACB amb 5,5 punts, 3,2 rebots i 8,2 de valoració. En l’Eurolliga ha fet números similars: 16 minuts, 4,6 punts, 2,2 rebots i 4,8 de valoració. Les baixes, doncs, seran Pustovii, Claver, Hanga, Westermann i Bolmaro.

Spanoulis es retira

Si aquesta setmana va ser Felipe Reyes qui va anunciar el seu adeu de les pistes ahir s’hi va afegir Vasilis Spanoulis. La llegenda grega es volia retirar en el preolímpic amb Grècia però es va lesionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)