ACB

Renegociant contractes

Bàsquet. El Barça, dins les restriccions, pacta acords i fa contractes, com ara el d’Abrines fins al 2026, amb menys diners però amb més temporades

El Barça està treballant molt durament de portes endins per intentar que els números surtin. Els problemes econòmics del club també afecten les seccions, i la de bàsquet, la que té més pressupost, no s’escapa dels ajustos. És per això que el Barça està renegociant els contractes signats, arribant a acords per rescindir contractes alts amb jugadors amb què no es compta i renovant jugadors amb contractes amb menys diners a canvi de més temporades, com va ser ahir el cas d’Àlex Abrines (27 anys), que va signar el seu fins al 2026. El mallorquí defensarà les pròximes cinc temporades la samarreta blaugrana i, d’aquesta manera, dona pràcticament per tancada la possibilitat de tornar a l’NBA com s’havia especulat en alguna ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)