ACB

Claver pot ser la clau de Kalinic?

Bàsquet. El Barça no presenta oferta a l’ACB pel serbi i l’única possibilitat que té ara per fitxar-lo és negociar amb el València, que vol Claver

Ahir es va tancar el termini per presentar ofertes per jugadors subjectes al dret de tempteig. El València havia posat Kalinic i ningú ha presentat cap oferta per ell. Tampoc el Barça, que semblava ser el més ben situat. A priori el club blaugrana i el jugador tenien un acord, però en no presentar l’oferta ara està obligat a negociar amb el club valencià si el vol fitxar. I en aquesta negociació hi podria tenir a veure Víctor Claver. El jugador està negociant la seva sortida del club, tot i tenir un any més de contracte. El València el vol i hi podria haver un acord entre clubs per permetre que l’un i l’altre marxessin. Tampoc s’ha resolt encara el cas de Hanga, també amb contracte i que teòricament ho té fet amb el Madrid per a les pròximes temporades. El Barça, doncs, continua treballant pel recanvi de l’hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)