ACB

“Volia que la Penya em truqués, ho tenia clar”

Bàsquet. Guillem Vives és presentat com a nou base del Joventut, set anys després de marxar a València, i signa pels pròxims tres cursos

Guillem Vives ja és a casa. Amb el capità Albert Ventura, Ferran Bassas i Carles Duran presents a l’acte, amb els quals havia coincidit al planter, el base barceloní va ser presentat ahir després de marxar a València fa set temporades. Als seus 28 anys torna més madur, signa per tres temporades i amb la il·lusió de continuar creixent: “Vinc amb la màxima ambició i amb ganes de transmetre-la als companys. La meva essència no ha canviat i arribo amb l’experiència en el joc pel fet d’haver jugat a l’Eurolliga i en un club on s’havia de guanyar sí o sí.”

El nou jugador verd-i-negre va estar expectant per rebre l’oferta: “Tenia la il·lusió que em truquessin i, quan ho van fer, ho vaig tenir clar; a diferència de quan vaig marxar, ara és molt competitiu, perquè ha crescut.”

Vives també hi va afegir un fet diferencial: “Sí que he trobat a faltar l’ambient d’equip que hi ha a la Penya i que a València no hi és tant.” També va agrair a Carles Duran la seva ajuda quan van coincidir a València.

IL·LUSIÓ

Quan jugava contra la Penya i veia l’ambient que tenien a l’equip m’entraven ganes de formar-ne part; ara serà així
Guillem Vives
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)