NBA

Ricky no tanca la porta a Europa

Bàsquet. NBA. El base del Masnou explica en el seu campus que quan acabi aquest any serà agent lliure i veurà el valor que té en el mercat i les opcions; “llavors decidiré”

El base del Masnou va atendre ahir els mitjans en el seu campus que està fent al Collell, a Girona. Ricky Rubio va parlar del seu present i futur a l’NBA. Després del seu traspàs als Cavaliers, el seu quart equip en l’últim any, i va esmentar la dificultat de la seva situació: “Ara el que he de fer és escoltar i atendre un equip del qual no sé gaire res, cada franquícia treballa de manera diferent i és una mica tornar a aprendre de nou; no he estat ni amb l’equip ni a Cleveland”. Ricky Rubio va deixar la porta oberta a tornar a Europa en un futur pròxim: “Quan acabi aquest any seré agent lliure i veuré el valor que tinc en el mercat i les opcions; llavors decidiré”. Sobre la selecció espanyola també va ser molt clar: “Cada estiu decidiré si hi vaig o no, aquest estiu de fet vaig tenir dubtes i vaig arribar a dir que no”, va revelar el català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)