Eurocopa

La Penya no pateix per superar el Turk Telekom (76-67)

Els verd-i-negres han trencat el partit al final del segon quart (43-28)

El Joventut ha sumat una nova victòria a la competició europea i es manté invicte al Palau Olímpic (76-67). Els verd-i-negres han dominat des del salt inicial amb molta superioritat i Carles Duran ha pogut dosificar els seus homes pensant en el partit de dissabte contra el Saragossa.

El matx ha començat amb un Joel Parra intractable anotant 8 punts i dominant amb autoritat en atac. Els verd-i-negres han agafat 11 punts de renda (21-10) i la màxima estrella turca, el base Alex Perez, ha marxat a la banqueta amb tres faltes personals després de rebre una tècnica. Al segon període la Penya s’ha contagiat del joc lent dels turcs i s’ha igualat el matx. Però els de Carles Duran han augmentat la intensitat i amb l’encert de Parra ha trencat el matx (43-28).

Als segons 20 minuts els verd-i-negres han dominat sempre i només s’han vist intimidats quan Harrison ha agafat el timó de l’equip (69-62). Però un 2+1 de Tomic ha esvaït els dubtes contra un equip que ha jugat un partit amb possessions llargues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)