Eurolliga

Volen que Fontajau estigui a rebentar contra el Kursk

Bàsquet. El club regala dues entrades a cada abonat un cop l’Eurolliga ha confirmat que el partit, absolutament decisiu, s’ha de jugar demà

Un cop la FIBA ja ha confirmat a l’Uni que el partit de demà contra el Dinamo de Kursk (17 h) s’haurà de jugar tot i els casos positius que ha tingut l’equip aquesta setmana, el club busca la fórmula per convertir Fontajau en una olla pressió per a l’equip rus. La classificació per als quarts de final se centra, sobretot, en una victòria contra un equip que arriba a Girona en plena forma després d’assaltar dimecres la pista de l’Schio (64-80) amb un excel·lent partit de jugadores com ara Howard (16 punts i 8 rebots), Prince (13 punts i 4 assistències), Ogunbowale (20 punts i 4 assistències) i Eva Lisec (10 punts i 10 rebots).

Les gironines tenen molt complicat recuperar l’average de l’anada (92-78), però una victòria les situaria segones en espera del partit pendent que té el Fenerbahçe. Una derrota, en canvi, allunyaria, tot i que no definitivament, l’objectiu de jugar els quarts de final.

Dins la campanya Comparteix sentiment el club regala dues entrades a cada abonat que ho sol·liciti aprofitant també que s’han aixecat les restriccions en l’aforament del pavelló amb l’objectiu d’assolir la millor entrada de la temporada en un horari poc habitual, ja que l’equip sol jugar els partits com a local els diumenges a la tarda.

Julbe no sabrà fins a última hora quina convocatòria podrà fer, ja que es fan tests antígens fins demà. Palau podrà jugar, però Reisingerová és dubte. Eldebrink serà baixa per lesió i Onyenwere no pot jugar en l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)