Eurolliga

Laura Antoja

Assistent Spar Girona

“Pintaven bastos”

“Tal com havíem arribat, i el rival que teníem al davant, pintaven bastos”, reconeixia Laura Antoja, recordant que l’equip arribava al que havia de ser el segon partit d’Eurolliga de la setmana –el primer contra el Landes es va ajornar però aquest no– sense preparació. “Recuperats els efectius, l’equip està pensant en el següent: hi anem a guanyar-lo, amb ganes”, va dir la mà dreta d’Alfred Julbe, que debutava al capdavant de la banqueta gironina. “És una experiència brutal, estic mot contenta de tenir aquesta opció”, s’hi referia, recordant que mai es desitja que sigui per una qüestió de salut. “L’equip s’ha posat al meu costat. Hem cregut les unes en les altres, n’he d’aprendre, com tothom”, hi afegia, valorant el respecte i la feina de tot el grup.

Sobre el partit, la base de l’Uni els dos primers anys del club a l’elit destacava les dues cares de l’equip: “Hem tingut molta concentració en la primera a part, sabent que era molt difícil. La intensitat ens ha permès fluïdesa i encert al davant.” “Han endurit el joc i són un equip més físic. Sabíem que amb Howard tindríem un problema i hem apostat que mentre fes de dos en dos no ens aclapararien de fora”, va dir sobre el que qualificava la cara B del partit. Hi aprofundia: “S’han sentit dominadores del joc, amb Howard i Prince amb molta experiència i llegint molt bé les situacions que els plantejàvem.” “Semblava que a un minut teníem una oportunitat però fallem el triple i se’n va”, es resignava sobre el desenllaç, amb Ogunbowale anotant el 63-69 després. Qüestionada per la permissivitat arbitral, prudent, responia: “A vegades passa això i hem d’estar preparades. A nosaltres no ens afavoreix i en un moment donat l’arbitratge ho ha permès.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)