ACB

Barça-Manresa i Penya-Tenerife, als quarts de la Copa

Els altres emparellaments seran Madrid-Breogán i València-Múrcia

El sorteig que s’acaba de fer a Granada ha servit per conèixer els emparellaments dels quarts de la Copa. Hi haurà derbi català entre el Barça i el Baxi Manresa que jugaran divendres 18 de febrer. Els dos equips es van veure les cares fa tres setmanes amb victòria dels de Pedro Martínez al Palau Blaugrana per 95 a 96 a la pròrroga. Un altre de les eliminatòries serà la que disputaran el Joventut i el Tenerife. Aquest partit serà el que obrirà la competició el 17 de febrer. La Penya ja ha superat els canaris a la lliga ACB en el duel de la primera volta (72-79). Si el Joventut passa ronda es trobaria el guanyador de l’eliminatòria entre el Madrid i el Breogán. Qui passi a semifinals entre el Manresa i el Barça es trobarà el guanyador del València-Múrcia.

Pel què fa a la minicopa ACB la Penya i el Manresa estaran al grup A juntament amb el Madrid i el Canàries mentre que en el grup B hi haurà el Barça juntament amb l’Unicaja, el València i el Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)