Eurolliga

Furgar més la ferida blanca

Bàsquet. Eurolliga. El Barça visita un Madrid tocat que, tot i que en l’ACB encadena tres derrotes seguides a casa, a Europa al Wizink Center fins avui no hi ha guanyat encara ningú (20.45 h, Dazn)

Jasikevicius té pressa la mida a Laso i avui (20.45 h, Dazn) vol repetir la història en un altre cara a cara. En els 11 duels disputats des de l’arribada del lituà a la banqueta, hi ha hagut vuit victòries blaugrana. De fet, els últims cinc partits al Wizink Center els ha guanyat el Barça. És un clàssic de dinàmiques oposades, perquè mentre els blaugrana han sumat cinc victòries seguides, el Madrid ha encadenat tres derrotes seguides en l’ACB davant de la seva afició: Barça, Andorra i València. El tècnic blaugrana, però, no se’n refia: “Cal controlar les emocions, estar molt concentrats, junts i fer el nostre joc. El primer és controlar les pilotes dividides, no concedir ni un centímetre. M’estic repetint, però és el que cal fer davant d’un partit d’aquesta magnitud. Tenim molta il·lusió i cal fer el nostre pla”, assegura Jasikevicius. El lituà també va avisar que el retorn d’Abrines, tot i que s’està entrenant, no serà aviat. En el partit d’avui no jugarà Oriola, encara amb dolors lumbars.

El Madrid té les baixes de Taylor i Deck, però està invicte en competició europea davant dels seus aficionats. Laso deixa clar que és difícil que hi hagi algun factor sorpresa: “Hi ha situacions que no canviaran, ens coneixem molt d’estil de joc. Però sempre veig detalls que tots dos equips canviem.”

Quan serà la final a quatre?

D’altra banda, per a la fase final, que estava previst que es jugués del 27 al 29 de maig a Berlín, ja es va plantejar un canvi de lloc per les restriccions a Alemanya. Hi hauria la possibilitat que es jugués a l’Stark Arena de Belgrad, amb capacitat per a 19.000 persones, però s’haurien de canviar dates perquè llavors el pavelló està ocupat.

LA PRÈVIA

El Madrid sortirà molt endollat i hem d’igualar-ho, les ratxes en un clàssic són ja passat
Saras Jasikevicius
L’afició ens pot ajudar molt, som un equip invicte al Wizink en competició europea
Pablo Laso

Pangos, a prop del CSKA

L’exbase del Barça podria deixar els Cavs i fitxar pel CSKA Moscou en les pròximes hores. El canadenc no està tenint oportunitats i veu amb bons ulls tornar a l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)