Eurolliga

Higgins serà intervingut

Contratemps. L’aler nord-americà s’operarà dilluns de la fasciïtis plantar que afecta el seu peu esquerre i estarà dos mesos de baixa

Contratemps per al Barça. Cory Higgins, un dels puntals de l’equip, serà intervingut quirúrgicament dilluns de la fasciïtis plantar crònica que arrossega al seu peu esquerre. Això suposa una baixa molt important amb vista al tram final de la temporada, que és quan es decideixen els títols i encara agafa més importància el paper d’Exum, que acaba contracte el 28 de febrer, just després de la copa. Higgins ja va ser operat el juliol del 2020 de fasciïtis plantar, però en aquest cas del peu dret. Ara haurà de tornar a passar per la sala d’operacions pel peu esquerre. El temps aproximat de baixa serà d’una mica més de dos mesos. El nord-americà també va tenir una lumbàlgia que li va impedir tenir continuïtat. Inicialment, Higgins va optar per fer un tractament conservador que potser li hauria permès jugar la copa, però no ha donat resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)