Més bàsquet

Banyoles ja exerceix com la Ciutat del Bàsquet Català 2022

La Ciutat del Bàsquet Català 2022 ja és Banyoles des d’aquest migdia, amb el tret de sortida que ha suposat l’acte de presentació a l’Auditori de l’Ateneu. S’hi ha projectat el vídeo promocional i l’himne de Banyoles com a Ciutat del bàsquet català. L’alera de l’Spar Girona cedida al Cadí La Seu, Júlia Soler, és la padrina d’una capitalitat que inclou vint actes al llarg de l’any.

L’alcalde Miquel Noguer diu que és un “reconeixement a totes les persones que participen del bàsquet a Banyoles, no només com a jugadors i jugadores, sinó en tots els àmbits d’aquest esport i especialment al Club Bàsquet Banyoles que treballa fortament a la nostra ciutat representant els valors del bàsquet”. El representant del CB Banyoles, Pep Garcia, destaca “la il·lusió del Club pel privilegi que Banyoles sigui la Ciutat del Bàsquet Català 2022” i afegeix que “és un esdeveniment històric per a la nostra ciutat que enssquet catala ajuC:UsersBorjaDesktop22AjBnyBadarà a promocionar el bàsquet i, a la vegada, promocionar la ciutat”.

Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Bàsquet, agraeix “l’oferiment de Banyoles per ser la Ciutat del Bàsquet Català” i assegura que “des de la Federació i la Fundació treballarem perquè sigui un èxit”. Júlia Soler, molt il·lusionada, posa en valor “ la bona feina del Club Bàsquet Banyoles” i asquet catalaC:UsersBorjaDesktop22AjBnyBanima a participar de les diferents activitats que s’organitzaranperquè aquest any “a Banyoles es respiri més bàsquet que mai”.

Banyoles tindrà actes socials, culturals i esportius com el Circuit català 3x3, finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení o del Torneig Mateu Pell. També es faran competicions socials de baskin i la final de la lliga Capacitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)