ACB

Exum convenç Jasikevicius

Bàsquet. ACB. El Barça, que avui (21 h) juga contra el MoraBanc el partit ajornat per la covid, allarga el contracte de l’australià, a qui se li acabava ahir, i serà blaugrana fins a final del curs

Dante Exum continuarà al Barça fins a final de temporada. L’australià ha convençut Jasikevicius i el seu contracte, que expirava ahir, ha estat renovat. La lesió de Higgins, que estarà tres mesos de baixa, ha estat definitiva per a l’OK de la continuïtat d’Exum. L’acord ja estava signat des de feia 10 dies quan l’anterior CEO del Barça, Ferran Reverter, va donar el consentiment econòmicament parlant. Va ser l’última feina al Barça. Des de l’arribada d’Exum, el 7 de desembre, l’australià ha disputat un total de 17 partits entre l’Eurolliga (11), l’ACB (3) i la copa (3). A Europa té una mitjana de 16 minuts amb 6 punts (53% en triples) i 2,7 rebots, mentre que en la competició estatal ha obtingut una mitjana de 17 minuts amb 6,3 punts i 8,3 de valoració. El seu millor partit, fins ara, ha estat contra el Madrid, en Eurolliga, amb 13 punts, 3 rebots i 19 de valoració.

Avui, Barça-MoraBanc

El Palau (21 h Movistar) viurà avui el duel ajornat per la covid de la jornada 15. En el Barça és baixa Oriola i en el MoraBanc, Tunde, Mekel i hi ha el dubte de Noua. Torna Jelinek després de tres mesos KO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)