ACB

Exum, el comodí de Saras

Bàsquet. ACB. El Barça, que avui juga a Fuenlabrada (20.30 h, Movistar) un partit ajornat, ha trobat en l’australià el recanvi ideal de Higgins per la seva polivalència: pot alternar tres posicions

Sense temps per a lamentacions després de la patacada contra el València a la Fonteta, on els blaugrana van ser superats, sobretot físicament, pels de Joan Peñarroya, avui hi ha un nou examen exigent a Fuenlabrada (20.30 h, Movistar). En partit ajornat per la covid-19, els de Jasikevicius no es poden lamentar de les derrotes i han de mirar endavant en un mes de març carregadíssim de partits. Els madrilenys s’hi juguen la permanència, tot i que el Barça és superior. Un dels factors desequilibrants podria ser Dante Exum. L’australià, que havia arribat amb un contracte temporal que acabava el 28 de febrer, va ser renovat fins a final de curs i va fer oblidar la llarga baixa i absència de Cory Higgins. Exum acumula unes xifres impactants en els últims cinc partits de l’Eurolliga, amb 21,6 punts de valoració, un 63% d’encert en triples i un 62% en tirs de dos. Exum explicava la confiança que li ha donat la renovació: “M’he adaptat molt ràpid no només al joc, sinó a altres coses fora del bàsquet. Vull conèixer l’idioma i consolidar-me aquí”, assegurava el blaugrana, que ha tingut en els últims anys problemes de lesions. Si la sort el respecta, pot ser un jugador de present i de futur.

LA PRÈVIA

Ells s’hi juguen la permanència i venim de perdre. Hem estat molts cops allà i sabem com juguen a casa amb pressió
Àlex Abrines

Nou test per a un Madrid en hores baixes a Belgrad

Després de les quatre derrotes seguides de l’equip blanc a casa en l’ACB i d’haver encadenat sis derrotes en els últims nou partits, el pitjor moment de Pablo Laso a la banqueta del Madrid, avui (19 h, DAZN) visiten la pista de l’Estrella Roja en partit ajornat de la jornada 19. No hi seran ni Deck ni Taylor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)