Eurolliga

Saras: “Ara hem de rematar la feina contra el Fenerbahçe”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, afirmar que l’equip català ha de “rematar la temporada regular” de l’Eurolliga certificant el primer lloc de forma matemàtica, cosa que succeirà si demà (21 h) guanya al Palau Blaugrana el Fenerbahçe turc. El Barça tindrà la baixa sensible del valent base lituà Rokas Jokubaitis, amb un esquinç a l’espatlla dreta. La seva evolució en marcarà la disponibilitat. “Estem en una posició privilegiada. Hem merescut això. Al llarg d’aquests mesos hem tingut problemes, guanyant partits molt difícils al Palau Blaugrana i anat a alguns camps amb molts problemes per treure partits endavant, però els nois han tret el caràcter” , va valorar aquest dijous el preparador lituà. Jasikevicius té clar que “cal rematar la temporada regular i preparar-se per al que ve”, ja que segons la seva opinió “el calendari continua sent brutal”. I és que el Barça està a punt d’acabar la quarta de les cinc setmanes consecutives amb tres partits que afronta al març.

“La veritat és que ho estem passant molt bé i no cal perdre això. No cal acomodar-se i seguir així. Jo ho estic passant bé, perquè estem guanyant partits i els nois ho estan fent bé i la seva mentalitat ha millorat molt darrerament. Per a ells ha de ser divertit”, afegeix el tècnic lituà. Sobre el nivell del seu proper rival, destaca que és “un equip ple d’estrelles” i amb “molt potencial”, suficient per “guanyar tothom”, encara que hagi tingut “mala sort” aquesta temporada amb les lesions. “Cal anar amb molt de compte. Contra el Baskonia, van començar bé, sòlids, però després l’equip de Vitòria va fer un partidàs i es va emportar la victòria. Nosaltres també haurem de fer un molt bon partit”. Respecte de la la suspensió dels equips russos de l’Eurolliga, entén que no hi havia cap més opció: “No pot seguir la vida amb normalitat i mentir-nos els uns als altres quan hi ha una agressió, una guerra molt important, la gent està morint... Ajudaríem a la causa d’ells (Rússia) si tot seguís normalment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)