Més bàsquet

El Cadí La Seu no frena Moore i perd contra el Gernika (51-55) els quarts de final de copa

El Cadí la Seu no ha pogut confirmar les expectatives en la copa tot i que sortia de favorit en els quarts i ha caigut eliminat per 51-55 contra el Lointek Gernika. L’equip català s’ha ennuegat en atac davant l’estricta defensa rival, no ha tingut bons percentatges en el tir i no ha pogut frenar les estrelles del Lointek Gernika, sobretot a Tinara Moore (23 punts, 11 rebots i 33 de valoració). La base maresmenca Rosó Buch també ha jugat un paper molt destacat en el triomf del seu equip amb un doble doble: 10 punts i 10 assistències. El Cadí, amb Ariadna Pujol molt valenta, perdia de 17 en el tercer quart i ha reaccionat situant-se a només 2 punts a 30 segons del final (51-53) però no n’ha fet prou. Les màximes anotadores del conjunt de Bernat Canut han estat Irati Etxarri i Ariadna Pujol (10 punts)L’equip basc jugarà contra el Perfumerías Avenida que ha tingut una feinada per batre l’IDK Euskotren (60-56) però se n’ha sortit.

L’equip de Bernat Canut ha fet un inici prometedor (4-0), però ha estat un miratge perquè de seguida ha començat a fallar massa tirs. Els altres grans dèficits en els dos primers quarts han estat les pèrdues de pilota –7 en el primer quart–i, malgrat una bona actitud defensiva, no frenar a Moore. L’MVP de la Lliga Femenina fa dues temporades precisament amb el Cadí ha arribat al descans amb 16 punts en 14:35 minuts, una exageració en un context de ritme frenètic, sovint esbojarrat, i molts errors per part de tots dos conjunts. El Sedis, per exemple, ha fet 0/7 en triples, 10/21 en tirs de dos i 1/2 en lliures –1/7, 10/22 i 4/5 el Gernika. L’equip basc, que en el primer quart ha marxat de 5 amb una cistella de dos de la maresmenca Rosó Buch (14-19), que avui ha lluït, ha igualat la màxima diferència a la mitja part (22-27), amb Moore manant amb autoritat sota el cèrcol de les de l’Alt Urgell i intimidant en la seva pintura. Amb 14-19, l’equip català ha reaccionat i s’ha tornat a posar per davant (21-19) en una acció de 3 punts de la valenta Pujol (2+1) però la recuperació ha estat efímera.

Les coses han empitjorat ràpidament. Dos triples seguits de Bjorklund han provocat el temps mort instantani de Canut (22-34). Buch, dirigint amb criteri i anotant, ha furgat a la ferida (22-36). El tercer triple de Bjorklund ha encès totes les alarmes (24-41), però el Cadí ha reaccionat amb un parcial de 5-0 –triple de Pujol i cistella de dos de Pivec– i ha anotat un altre triple mitjançant Raventós que l’ha ressituat en el partit: 37-46 al final del tercer quart.

Etxarri ha posat el 41-48 a 5:58, amb el miracle a l’abast. Buch, sempre donant solucions a l’atac, ha entrat fins a la cuina (41-51). Temps mort de Canut a 5:05. Pujol, la més inspirada, ha anotat en un contraatac sola contra el món (43-51). Un triple de Peña (3/15) i una cistella de dos d’Etxarri ha provocat el pànic a les files rivals (48-51 a 1:13) i ha revitalitzat el conjunt de Canut. Temps del Gernika. Buch ha semblat sentenciar (48-53) però Peña, desfermada, ha clavat el seu segon triple (51-53). Moore ha tancat el seu recital agafant l’últim rebot en tac a 5,5. Pujol li ha fet falta i la nord-americana, un malson, ha anotat els dos tirs lliures (51-55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)