Eurolliga

El Barça, amb 16 triples, s’assegura acabar líder (88-67)

Els blaugrana s’han quedat contra el Fenerbahçe a tres cistelles del seu rècord en tirs des de 6,75 metres

El Barça, amb les baixes d’Oriola, Higgins, Jokubaitis i Sanli, s’ha assegurat el liderat de la lliga regular a falta de dues jornades per acabar després de vèncer el Fenerbahçe sense Nando De Colo lesionat (88-67). La festa ha estat completa amb debut de Bonilla, espectacle de Caicedo (7 punts) i sobretot podent dosificar a tots els jugadors. Mirotic, per exemple, 17 minuts de joc.

Els blaugrana han començat amb el tàndem Abrines-Mirotic destrossant l’equip turc. El balear ha anotat 9 punts seguits amb 3/3 triples mentre el montenegrí s’ha inflat de punts en una exhibició de talent (14). El Barça ha agafat un avantatge de 12 punts (25-13). La pluja de triples ha continuat i el Barça ha encadenat una sèrie de 7/11 en triples per agafar la màxima renda del matx (40-27). Jasikeivicius ha aprofitat per fer debutar el jove mexicà del planter Gael Bonilla a 3:17 minuts pel final. Tot i així Guduric ha liderat una remuntada (40-34).

El tercer quart ha començat amb un recital en triples amb Abrines igualant el seu rècord (6/7) i Mirotic (4/5) i Kuric sumant-se a la festa (58-36). Els blaugrana s’han quedat a només tres triples del seu rècord absolut que eren 19. Amb el partit decidit Jasikevicius ha donat 17 minuts de joc al jove Caicedo que ha fet jugadors de talent màxim. La màxima diferència han estat 28 punts (79-51).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)