ACB

Un derbi com els d’abans

Bàsquet. ACB. La Penya i el Barça reviuen el duel històric amb els amics Tomic i Mirotic com a referents, en el retorn de Laprovittola a Badalona

Badalona viurà avui (18.30 h, #Vamos) un derbi com els d’abans: amb màxima expectació, ambientàs i, teòricament, menys distància entre els dos equips que els últims anys, en què la superioritat del Barça ha estat gegantina. En el partit de la primera volta disputat al Palau Blaugrana els de Jasikevicius ja van demostrar la seva superioritat (99-84). El partit tindrà molts al·licients, com el lideratge de dos vells amics: Tomic (17,4 de valoració) i Mirotic (16,5), quart i cinquè millors de l’ACB. Tots dos guarden una gran relació de la seva etapa en el Madrid i després van coincidir al Barça. De fet, el mateix montenegrí va subratllar quan va fitxar pels blaugrana que havia parlat amb el pivot croat per acabar de prendre la decisió. També serà un partit que enfrontarà jugadors amb els seus exclubs. Un és Pau Ribas, que considera que el Joventut està preparat per al repte: “Estem convertint l’Olímpic en una pista molt difícil per als nostres rivals, ja que el nostre públic sempre ens ajuda i espero que, amb el camp ple, continuï sent igual.” Però un dels principals atractius serà el retorn de Laprovittola allà on va triomfar.

Retorn del mite Lapro

Un dels últims ídols de Badalona està en un moment dolç i sense Jokubaitis serà més important. L’argentí no amaga el lligam amb l’Olímpic: “Per a mi és un partit especial. A Badalona hi tinc amics i gent que estimo molt, serà un espectacle bonic entre dos equips que estem entre els quatre millors de la lliga i que tenim filosofies molt marcades.”

L’OLÍMPIC POSARÀ EL CARTELL DE “NO HI HA ENTRADES”

El derbi d’avui tindrà la millor entrada del curs perquè el club penjarà el cartell de “no queden entrades”. Si hi anessin tots els abonats hi haurà 12.500 espectadors. El bon moment de la Penya i del Barça farà que hi hagi molta afició, amb molts seguidors blaugrana. Serà la millor entrada del curs, superant els 8.041 del partit contra el Madrid. En l’últim derbi amb públic a Badalona, el 22 de desembre del 2019, hi va haver 9.328 espectadors.

LA PRÈVIA

Sempre que jugo a Badalona són partits especials perquè hi tinc amics i gent que m’estimo molt; serà un gran partit
Nico Laprovittola
Estem convertint l’Olímpic en una pista molt difícil perquè el nostre públic sempre ens ajuda i continuarà així
Pau Ribas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)