Eurolliga

El Barça té butlla resultadista

Bàsquet. Eurolliga. El campió de la fase regular visita l’Olympiacòs (20 h / DAZN), un altre dels equips de ‘play-off’, “sense la necessitat d’anar com a bojos a guanyar el partit”, diu Saras

El Barça, flamant campió de la lliga regular de l’Eurolliga, quan encara li falten dos partits, visita avui l’Olympiacòs al Pireu amb tota la tranquil·litat del món, estat d’ànim ben paradoxal en un desplaçament a la pista grega, un dels escenaris tradicionalment de gran i esquerp ambient en el bàsquet europeu. “Ens hem guanyat el dret a no anar com a bojos pel resultat”, verbalitza el tècnic del Barça Saras Jasikevicius. Així i tot, valora que el partit d’Atenes és important per “seguir millorant en línies generals” i, més específicament, perfeccionar el “joc” i “la forma d’alguns jugadors”. “L’Olympiacòs és un equip que està movent la pilota molt bé, depèn dels exteriors encara. Fall i Vezenkov estan vivint molt de Sloukas, Walkup i Dorsey. La clau sempre són ells”, analitza el preparador lituà, que va confirmar que el pivot turc Sertac Sanli, absent en els sis últims partits per una lumbàlgia, viatjarà amb l’equip després d’entrenar aquest dijous al costat dels seus companys: “Dependrà de com se senti demà, però si tot va bé jugarà alguns minuts.” En la primera volta, el Barça va vèncer a casa per 79-78 amb dos tirs lliures transformats per Oriola set segons abans del final. L’entrenador de l’Olympiacòs és l’exblaugrana Georgios Bartzokas, que aquí no va triomfar, i els jugadors amb passat en el Barça són Sasha Vezenkov –màxim anotador amb 13,8 punts– i Papanikolau.

L’equip hel·lè tracta de situar-se en el seu últim partit de la fase regular per millorar la seva vida en el play-off, que enfrontarà els vuit millors. En el pitjor dels casos, té el quart lloc assegurat, però si derrotés el Barça encara podria pujar posicions. De moment, s’ha assegurat el factor pista i, en cas de superar els blaugrana, podria escalar fins a la tercera posició si l’Armani Milà perdés un partit. En cas d’acabar quart, estaria situat pel mateix cantó del quadre que el Barça, que primer ha de jugar els quarts contra el vuitè –una plaça que ara ocupa el Bayern de Munic, però discutida per diversos equips–, de cara a les semifinals de la final a quatre.

ELS PROTAGONISTES

QUARTS DE FINAL
1r (Barça) - 8è A
2n - 7è D
3r - 6è C
4t - 5è B
FINAL A QUATRE
Guanyador A - Guanyador B
Guanyador D - Guanyador C
Són un molt bon equip amb talent que fa una molt bona temporada, amb un estil de joc dur en defensa i atac
Kyle Kuric
Hem de seguir millorant en línies generals, perfeccionar el joc i la forma d’alguns jugadors
Saras Jasikevicius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)