Lliga femenina

Alfred Julbe

Entrenador Spar Girona

“El món real et posa al teu lloc”

“Quan fas un molt bon partit les últimes 24 hores la gent pot somiar que tornis a repetir-ho, però el món real és molt més dur i et posa al teu lloc. Per mèrit del València, en les circumstàncies que es troba, el partit ha estat molt més igualat amb jugadores de talent fent un pas endavant”, va dir després de superar el València Alfred Julbe, que va destacar el mèrit de les taronges en el plantejament. Sobre el duel amb l’Avenida, el quart en tres setmanes, pronostica: “Tots són diferents. Jugar a casa, a fora o en aquest cas en pista neutral. El factor camp és el que més ha marcat l’eliminatòria de l’Eurolliga. Ens agrada anar complint el que et pertoca per talent i potencial.” Qüestionat per la presència de Magali Mendy (9 minuts en el primer dels tres partits, absent en el segon i el tercer) i Michaela Onyenwere, que avui jugarà per primer cop contra les castellanes, Julbe respon: “Tenim més jugadores, com elles Adaora Elonu, però nosaltres no tenim un problema de número de jugadores. Ja vam competir molt bé contra elles en el play-off i es tracta de fer-ho millor.”

Els comptes d’Íñiguez

Roberto Íñiguez, en la roda de premsa posterior a la primera semifinal i abans de saber qui seria el seu rival –diu que té molts amics a València i a Girona–, afirmava que l’Uni té la millor plantilla. “No pots guanyar una copa amb set i hem estat un mes i mig amb set i guanyàvem”, va dir el vitorià sobre els efectius amb què compta, deu jugadores en la semifinal. “Som un equip en què si una jugadora destaca se’n va; tenim el tercer pressupost de la lliga encara que la gent no s’ho cregui.”

Patrocini
Tenim ganes de demostrar que les podem tornar a guanyar. Volem la copa i celebrar el títol
Laia Palau
càrrec
M’han entrat els tirs i estic contenta d’ajudar l’equip però espero que el meu millor partit sigui la final
Laia Flores
Estem mentalitzades, mantenim la força tot i l’eliminació i tinc ganes de jugar contra l’Avenida
Michaela Onyenwere
És molt important tornar a la final; l’any passat se’ns va escapar de les mans i tenim ganes de tornar a guanyar
Andrea Vilaró
Teníem clares les nostres armes i volíem arribar al final amb opcions, però ho hem fet cansades
Rubén Burgos
Són un equip molt físic i al final ens ha faltat una última empenta per continuar lluitant pel partit
Leticia Romero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)