Eurolliga

El Barça és superat per l’energia de l’Olympiacòs (73-66)

L’actuació arbitral ha perjudicat els blaugrana i no han xiulat algunes faltes clares en el tram decisiu

El Barça, sense Higgins, ni Oriola, ni Jokubaitis ni Davies, ha perdut a la pista d’un Olympiacòs (73-66) que s’ha situat segon classificat i que ja no jugarà més perquè en la darrera jornada havia de fer-ho contra un equip rus. Els blaugrana no s’hi jugaven res perquè ja són líders de forma matemàtica. Els dos equips però es poden retrobar a la Final Four. Jasikevicius ha pogut dosificar els seus jugadors i fer proves com per exemple situar a Caicedo de titular, donar minuts a Exum com a base, jugar amb dos quatres (Hayes i Smits o Mirotic i Hayes) i veure el retorn del lesionat Sanli. Cap jugador del Barça ha jugat més de 19 minuts i Laprovittola, per exemple, no ha jugat a la primera meitat.

El matx ha començat marcat pel domini dels blaugrana amb un gran Abrines obrint forat (2-10) i provocant el temps mort de l’exblaugrana Bartzokas. El matx s’ha igualat per l’explosió de Dorsey i el frec a frec en el marcador s’ha mantingut fins el final on s’ha obert la diferència gràcies a un triple de Calathes des de nou metres al límit de la possessió (33-40). Una de les claus dels primers minuts ha estat la superioritat rebotejadora (10 a 23).

Al tercer quart els blaugrana han agafat el seu màxim avantatge (38-47) però just llavors ha canviat totalment la dinàmica del matx. L’energia de McKissic ha contagiat la resta dels seus companys que defensivament han imposat una defensa al límit de la falta. L’arbitratge no ha ajudat gens en aquesta fase afavorint clarament els grecs i no xiulant alguna falta clara. L’Olympiacòs ha fet un parcial de 13-1 i s’ha posat per davant (51-48). Als últims minuts s’ha arribat a un final d’infart (64-63) on un triple de Walkup i una cistella de Papanicolau han sentenciat (69-63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)