Eurolliga

Barça-Bayern, als quarts de final

Eurolliga. Els blaugrana s’enfrontaran als alemanys amb el factor pista a favor en una sèrie al millor de cinc partits; Saras va parlar de la guerra entre Rússia i Ucraïna: “Vaig fer cua per tenir pa i arròs”

El Barça rep avui (20 h, DAZN) el Maccabi de Tel-Aviv en un partit del tot intranscendent i ja sabent que el seu rival en els quarts de final serà el Bayern amb el factor pista a favor per als de Jasikevicius en una sèrie al millor de cinc partits. Els alemanys van perdre ahir contra l’Efes. D’altra banda, Jasikevicius va mostrar ahir la seva cara més personal parlant de la guerra. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio ha subratllat que quan Lituània va ser independent, Rússia els va fer patir: “Els primers anys vam fer cues per tenir una mica de pa, arròs i paper higiènic. Al principi va ser molt dur, perquè quan passes a ser un país independent, ells (l’URSS) et tallen l’accés a tot allò que fins aleshores era molt fàcil: el menjar, la beguda, el gas...” El tècnic blaugrana, però, destaca la sort que ha tingut el seu país de separar-se de Rússia: “Després he tingut la sort de viure vuit o nou anys al meu país, i la veritat és que estem encantats de com està progressant. Tenim molta sort de ser independents, tenir una democràcia i triar una mica el nostre destí.” Saras també va reconèixer que està seguint amb atenció el conflicte entre Rússia i Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)