Eurolliga

El Barça fa rotacions i el Maccabi el castiga (80-104)

Jasikevicius ha deixat fora de la convocatòria a Laprovittola i Kuric amb els lesionats Higgins, Davies i Oriola

El Barça, que ha deixat fora de la convocatòria a Laprovittola i a Kuric per decisió tècnica que s’han afegit a les baixes ja conegudes d’Oriola, Davies i Higgins, ha pagat (80-104) les proves que ha fet i les rotacions amb una derrota contundent tot i que era un partit intranscendent els blaugrana. Els israelians, que han dominat des de l’inici, han sentenciat el darrer quart i es situen cinquens a la classificació pendents del què faci demà l’Efes.

El Maccabi Tel Aviv ha arrencat amb un percentatge d’encert impressionant des del triple (6/7) i aprofitant la poca intensitat defensiva dels blaugrana (23-34). L’exBarça Reynolds també s’ha fet fort dins la zona aprofitant que els blaugrana jugaven amb Smits de cinc. Els primers 20 minuts han acabat amb un triple de Wilbekin des de 10 metres al darrer segon en contracop i amb un Barça rebent massa punts (46-57). Al descans el Maccabi ha acabat amb 9/12 triples amb manca d’intensitat blaugrana i només fent 7 faltes personals.

Al tercer quart els blaugrana han frenat el tir exterior dels israelians que han estat els 10 minuts del període sense anotar triples però tot i la bona actuació de Calathes i Nnaji (8 punts) el Maccabi ha mantingut la renda (68-76) amb un triple al límit de Thomas. Amb 64-71 han anat a la banqueta Calathes i Mirtoic i Jasikevicius ja no els ha fet jugar més. Això ho ha aprofitat el Maccabi per anar ampliant la diferència progressivament mentre el tècnic lituà deixava a pista al jove mexicà Bonilla 5 minuts al darrer quart i acabant el matx amb Caicedo, Nnaji, Jokubaitis i Smits. Tres triples seguits de Ziv, Sorkin i Evans han trencat el matx (78-104).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)