NBA

Definida la cursa per l’anell

La fase regular de la NBA 2021/22 ja és història i la cursa per l’anell té en els Brooklyn Nets l’amenaça, previ pas pel play-in, perquè si es complexen els pronòstics es creuarien amb els Boston Celtics en la primera ronda, mentre els Philadelphia 76ers de Joel Embiid –màxim anotador amb 30,6 punts de mitjana i primer pivot en aconseguir-ho des de Shaquille O’Neal amb els Lakers el 2000– es creuarien amb els Miami Heat en les semifinals de la conferència.

Klay Thompson és el protagonista de la darrera jornada de la lliga regular, amb 41 punts (7/14 triples) en la victòria dels Golden State Warriors sobre els New Orleans Pelicans (128-107) que són el seu sostre de la temporada.

Els sis primers de cada conferència ja tenen el bitllet pel play-off, i els que van del setè al desè es juguen un lloc a partit únic. En la Conferència Est, els Brooklyn Nets de Kevin Durant i Kyrie Irving comencen aquest dimarts contra els Cleveland Cavaliers. Els Atlanta Hawks i els Charlotte Hornets juguen l’altra duel. A l’Oest, sense els Lakers que ja estan de vacances, Timberwolves - Clippers i Pelicans - Spurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)