ACB

Reculada en el pitjor moment

Bàsquet. El Barça encadena una segona derrota en la lliga i mostra símptomes “preocupants” just abans d’afrontar el ‘play-off’ de l’Eurolliga contra el Bayern de Munic

Casademont 76 Barça 71

CASADEMONT:Bone, Radoncic (2), San Miguel (2), Yusta (7), Hilnasnson (11) –cinc inicial–, Ferrari (16), Kilpatrick (5), Thompson i Mekowulu (17). 21/45 de 2. 5/14 triples (3 Waczyinski, 1 Yusta, 1 Ferrari). 19/26 tirs lliures. 31 rebots (7 Mekowulu). 14 assistències (5 Ferrari). 74 valoració (21 Ferrari).BARÇA:Exum (4), Mirotic (12), Calatehs, Davies (4), Laprovittola (5) –cinc inicial–, Sanli (8), Abrines (26), Smits (1), Hayes (4), Kuric (5) i Jokubaitis (2). 12/27 de 2. 10/26 triples (7 Abrines, 1 Sanli, 1 Laprovittola, 1 Kuric). 32 rebots (5 Mirotic). 18 assistències (8 Calathes). 71 valoració (25 Abrines).PARCIALS:11-16, 19-19; 21-23 i 25-13.

Segona cura d’humilitat per al Barça en pocs dies. L’Unicaja ja el va deixar en evidència al Palau i ahir el Casademont va passar-li per sobre en els darrers minuts mostrant més energia, ambició, capacitat de lluita i seguretat en les seves pròpies accions. Jasikevicius va deixar la pista amb un lacònic “estic preocupat”. I és per estar-ho. Dimarts comença el play-off de l’Eurolliga al Palau contra el Bayern de Munic, un equip amb moltes més armes ofensives que els últims rivals del Barça.

Només Abrines (26 punts i 7 de 8 triples) es va salvar en un partit en què tots van estar per sota de les seves possibilitats. L’equip va arribar a manar, tot i jugar malament, amb 11 punts més en el tercer quart (45-56) però alguns jugadors semblen encara fora de forma després de les seves lesions, sobretot Davies, que va fallar tirs molt clars, i Jokubaitis, incapaç d’aturar els trucs de màgia, ben coneguts a Manresa, de Frankie Ferrari. Kuric i Mirotic van perdonar amb tirs alliberats quan el Casademont ho passava pitjor i Laprovittola, perdut, es va endur una esbroncada de les que fan època de Saras després de perdre una pilota.

L’últim quart resumeix el partit. El Barça va intentar viure de rendes i el Saragossa, que lluita per la permanència, va decidir anar a totes i, amb el suport del públic i també d’uns àrbitres que per moments van semblar lliurats a la causa local, va anar remuntant punt a punt. Ni set punts seguits d’Abrines (61-67) van aturar l’ambició dels locals. Mekowulu i Ferrari, els últims a arribar a Saragossa, van posar l’afició dempeus i el gegant islandès Hilnason va rematar la feina amb un rebot d’atac i un dos més u (73-71). Amb 18 segons per jugar, Calathes, servint de banda, i Sanli no es van entendre, tot i que la jugada estava estudiada en un temps mort. Amb 74-71, Mirotic va llançar un triple desesperat però això tampoc va sortir bé. Hi ha feina per fer.

LA DADA

7
triples.
Són els que va anotar Abrines. Kuric, en canvi, en va fallar alguns de molt clars.

El Bayern no falla en la Bundeslliga

L.S.

L’equip d’Andrea Trinchieri va sumar una clara victòria a la pista del MHP Riesen (58-77) abans de venir a Barcelona. L’entrenador italià va repartir minuts amb tots els jugadors. El millor del partit va ser Jaramaz (14 punts). Hilliard (12) va ser el que més va jugar (25 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)