NBA

Els Raptors salven el primer ‘match ball’ i, els Nets, al límit

Els Toronto Raptors segueixen vius en el play-off de la NBA amb la victòria per 110-102 sobre els Philadelphia 76ers (3-1), amb 34 punts de Pascal Siakam; el seu rècord en partits pel títol. El base Fred VanVleet es lesionava a mig segon quart mentre pels Sixers James Harden acabaria amb 22 punts i Joel Embiid amb 21. Els Boston Celtics dominen per 3-0 els Brooklyn Nets després del 109-103, amb 39 punts de Jayson Tatum i 23 de Jaylen Brown. 16 punts de Kyrie Irving (0/7 triples) i Kevin Durant, amb 26 de Bruce Brown, màxim anotador des Nets.

L’emoció és als Jazz - Mavericks per empatar la sèrie a 2 amb el 100-99 resolt amb un alley-oop de Mitchell per a Gobert i Spencer Dinwiddie fallant el triple que donava la victòria a la franquícia de Dallas, en la què reapareixia Luka Doncic en el cinc inicial: 30 punts, 10 rebots, i 4 assistències en 34 minuts. Els Minnesota Timberwolves també empaten la sèrie a 2 amb el 119-118 sobre els Memphis Grizzlies, amb 33 punts i 14 rebots de Karl-Anthony Towns.