Eurolliga

Ja va traient els bitllets a Belgrad

Eurolliga. El Barça esvaeix dubtes i ja és a un triomf de la Final Four; divendres, primera oportunitat per sentenciar

Bayern (1) 66 Barça (2) 75

BAYERN MUNIC:Weiler-Babb (9), DeSahun Thomas (4), Dedovic, Lucic (17), Radosevic (2) -cinc inicial-, Hunter (7), Jaramaz (13), Obst, Rubit (14), Sisko i Schilling. 16/34 de 2. 4/24 triples (1 Weiler-Babb, 1 Jaramaz, 1 Lucic i 1 Rubit). 22/27 lliures. 35 rebots (8 Rubit). 13 assistències (4 Weiler-Babb) i 75 de valoració (27 Rubit).FC BARCELONA:Calathes (8), Laprovittola (9), Hayes-Davies (2), Mirotic (25), Sanli (3) -cinc inicial-, Davies (2), Exum (7), Sergi Martínez, Smits (12), Abrines, Kuric (7) i Jokubaitis. 20/30 de 2. 8/23 triples (3 Laprovittola, 2 Mirotic, 1 Exum, 1 Sanli i 1 Kuric). 11/12 lliures. 30 rebots (7 Calathes). 17 assistències (8 Calathes) i 82 de valoració (31 Mirotic).PARCIALS:17-26, 14-23 (31-49); 18-10 (49-59) i 17-16 (66-75).

31

valoració

de Mirotic i 25 punts

El Barça té dues oportunitats per rematar la feina. I la sensació és que l’equip vol anar per feina i rematar-la divendres (20.45 h) en el quart assalt dels quarts a Munic. El Bayern està al límit i els blaugrana ho han detectat. Els de Saras, amb Higgins ja a l’expedició, van demostrar ahir que, si estan intensos i concentrats, no tindran rival. El més important és que els de Jasikevicius, en el cas que ensopeguin perquè poden tenir un mal dia divendres, encara tindrien una última oportunitat en un hipotètic cinquè i definitiu partit al Palau Blaugrana perquè van recuperar el factor pista. Sembla que no farà falta i el Madrid-Barça de semifinals de la Final Four està més a prop que mai.

El Barça va fer el que s’esperava: marcar territori des del salt inicial i esvair dubtes. La sortida dels blaugrana va ser explosiva amb un Laprovittola imparable amb 3/3 triples i els blaugrana agafant 11 punts de renda ràpidament (5-16). A ell se li va sumar Mirotic (14 de valoració). En el segon quart els va agafar el relleu Exum (7 punts seguits) i Smits, ahir brillant. Abans del descans els de Jasikevicius dominaven de 19 punts (24-43).

Després del descans, els blaugrana van mantenir la renda, però una desconnexió de tres minuts va fer que el Bayern entrés en partit (49-59). Va ser, però, un miratge perquè llavors Mirotic va anotar un triple, un 2+1 i va fer que la diferència es disparés. El partit estava trencat.

Thomas i Obst, -3

Si en el segon partit al Palau DeShaun Thomas i Obst van acabar amb 10/14 triples, ahir l’exblaugrana va fer una sèrie de 0/3 i -2 de valoració mentre que l’alemany ni va llançar, amb -1 de valoració. Totalment desapareguts.

La primera part ha estat una definició de solidesa, en el tercer quart hem vist el típic Barça amb falta de concentració
Saras Jasikevicius
Hem sabut ser agressius i igualar el nivell físic que demanava el partit; hem de rematar la feina divendres
Nikola Mirotic

Semifinals: Andorra-Bursaspor i València-Virtus

En l’Eurocopa, el MoraBanc, en descens a l’ACB, disputarà la semifinal a partit únic a casa contra el Bursaspor turc, que ahir va eliminar el Cedevita a domicili (83-85) tot i el triple final de Pullen que va ser fora de temps. L’altra semifinal serà València-Virtus Bolonya. Els valencians van superar el Metropolitans (98-85).