Eurolliga

“Estem preparats per sofrir”

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, que domina la sèrie per 2-1, té avui l’oportunitat a la pista del Bayern de Munic de segellar el bitllet per jugar la F-4 de Belgrad sense haver de recórrer al dramatisme d’un cinquè duel (20.45 h, per DAZN)

“Quantes vegades hem tancat a fora una eliminatòria des que soc tècnic? Estem preparats per sofrir”, assegura Saras Jasikevicius respecte de l’oportunitat que té avui el Barça de segellar a Munic en el quart partit el bitllet per a la final a quatre de Belgrad sense haver de recórrer al cinquè i dramàtic partit de la setmana vinent al Palau. El Madrid, el primer classificat, l’espera en la semifinal. L’any passat contra el Zenit es va veure obligat a jugar-lo. “Ha estat una gran victòria. El nostre primer temps ha estat espectacular i hem controlat totes les facetes de joc”, va dir Saras dijous un cop consumada la victòria imprescindible en el tercer partit (66-75), amb Mirotic (25 punts i 31 de valoració i MVP del partit) un altre cop estel·lar. Sempre hi ha un però: “Per desgràcia, aquest equip es relaxa, ja ho he dit molts cops als jugadors, i això ja ho sabem tots. Després hem sabut aixecar-nos i patir i obtenir una gran victòria”, va descriure l’entrenador, que va destacar l’aportació de Rolands Smits –12 punts, 5 rebots i 17 de valoració–: “Tant ell com Niko han tingut molt clar en els bloquejos directes i indirectes quan s’ha d’acabar la jugada i quan s’ha de tornar a treure la pilota a fora. Anotar des de fora sempre ajuda.” El tècnic, no obstant això, se’n fa creus que en els ara ja cinc partits contra els alemanys, comptant els dos de la fase regular, han concedit el rebot a un dels pitjors equips en aquesta faceta segons les estadístiques de l’Eurolliga.

L’Efes, el vigent campió, va acabar d’esbandir ahir a casa (75-70) la seva eliminatòria contra l’Armani Milà per un global de 3-1 tot i tenir el factor pista desfavorable i defensarà el títol. L’exblaugrana de 2m21 Tibor Pleiss va ser clau amb 25 punts i 37 de valoració, al costat del sempre efectiu Vasilije Micic (20 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)