Lliga femenina

El Cadí la Seu surt viu del primer assalt contra l’Avenida (66-73)

El segon partit de la semifinal es disputarà dijous a Salamanca

El Cadí la Seu ha perdut el primer assalt de la semifinal de lliga contra el Perfumerías Avenida, però el 66-73 deixa oberta la porta de l’esperança amb vista al segon partit, que es disputarà dijous a Salamanca (20.30 h).

La primera meitat ha estat marcada per l’espectacular eficàcia del conjunt castellà en els llançaments triples, amb una sèrie de 8 de 10. Cada vegada que l’equip alturgellenc s’aproximava en el resultat, l’Avenida replicava a còpia de tirs exteriors. Amb tot, el parcial al descans no era insalvable (30-40). El conjunt de Bernat Canut ha continuat persistint i amb la pivot Jewell Tunstull (16 punts) com a principal argument ofensiu ha començat la remuntada. Un parell de vegades s’ha situat a un sol punt del seu rival (50-51 i 56-57), però el Perfumerías no ha cedit la iniciativa i en el tram final ha consolidat el triomf amb una última embranzida (63-73). Un triple d’Irati Etxarri en l’últims instant ha deixat el desavantatge en -7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)