Eurolliga

Laprovittola condueix el Barça cap a Belgrad (81-72)

L’argentí, amb 26 punts i una exhibició, ha estat el factor desequilibrant quan pitjor estava l’equip

El Barça no faltarà a la cita de la Final Four on jugarà contra el Madrid la semifinal el pròxim 19 de maig. Els blaugrana han tornat a fer bo el factor pista com ho havien fet les 12 ocasions anteriors en partit decisiu de play-off sigui a l’Eurolliga i a l’ACB. El Barça ha doblegat un Bayern (81-72) que s’ha ensorrat al tercer quart gràcies a un Laprovittola (26 punts) magistral en aquest període on ha fet 13 punts i 20 de valoració.

L’inici del matx ha estat marcat per l’encert del Bayern que ha agafat ràpidament avantatge amb 6 punts seguits de Hunter fent molt mal a la pintura (9-15). A ell se li ha afegit Jaramaz (7) i els de Jasikevicius no han sabut com frenar-los. A més, en atac els blaugrana han sobreviscut gràcies a 8 rebots ofensius però sense trobar un líder que assumís responsabilitat i només retallant la diferència gràcies a dos triples seguits de Laprovittola (16-17). La igualtat s’ha mantingut fins al final del primer temps on un triple a taulell de Jaramaz ha situat el 31-37 del descans.

Al tercer quart ha arrencat amb un parcial de 7-0 amb triple de Calathes i 4 punts seguits de Mirotic per provocar el temps mort del Bayern (38-37). Els alemanys han sobreviscut gràcies a dos triples impossibles de Jaramaz i d’Obst (45-45). Però llavors ha arribat una de les accions del matx: un triple amb rectificat a l’aire i amb falta personal (49-45). Una penetració de Calathes i dos lliures de Laprovittola han situat el màxim avantatge (53-45) que ha crescut amb un nou triple i recital del base argentí (58-48). La diferència ha anat creixent fins els 13 punts (70-57) i el partit ha quedat ja sentenciat amb alemanys treient la llengua ja físicament morts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)