Eurolliga

‘Que bueno que viniste’

Laprovittola fa una exhibició després d’un primer temps de dubtes del Barça (31-37) i culmina el somni de la Final Four de Belgrad

Els de Jasikevicius s’enfrontaran als blancs el dijous 19 de maig en la semifinal

Barça (3) 81 Bayern Munic (2) 72

FC BARCELONA:Calathes (10), Laprovittola (26), Hayes, Mirotic (20), Davies (8) -cinc inicial-, Exum (2), Sanli, Smits (2), Abrines (8), Kuric i Jokubaitis (5). 17/38 de 2. 12/24 triples (5 Laprovittola, 2 Mirotic, 2 Calathes, 2 Abrines i 1 Jokubaitis). 11/112 lliures. 35 rebots (7 abrines). 16 assistències (5 Calathes) i 94 de valoració (30 Laprovittola).BAYERN MUNIC:Weiler-Babb (10), Dedovic, Lucic (6), Rubit (2), Radosevic -cinc inicial-, DeShaun Thomas (6), Hunter (18), Jaramaz (17), George, Obst (5) i Sisko (8). 18/34 de 2. 8/22 triples (3 Jaramaz, 2 Hunter, 1 Weiler-Babb, 1 Obst i 1 Thomas). 12/156 lliures. 29 rebots (10 Lucic). 11 assistències (4 Weiler-Babb) i 72 de valoració (20 Hunter).PARCIALS:18-19, 13-18 (31-37); 29-15 (60-52) i 21-20 (81-72).

La màgia del Palau, la màgia de Laprovittola. En la millor entrada del curs amb 7.444 espectadors, el base argentí va convertir en màgia cada pilota que tocava. Com més encallat estava el Barça, com més dubtes havia generat, com més tapats estaven els referents després d’un primer temps en què el Bayern va ser capaç de neutralitzar un altre cop el joc habitual dels de Jasikevicius, va aparèixer l’argentí per dinamitar el matx. En el descans ningú estava tranquil (31-37), però Laprovittola va fer un pas endavant per fer un tercer període d’aquells que es recordaran, amb 13 punts, amb un triple amb falta personal i rectificat a l’aire inclòs, i 20 de valoració. Tot solet. Els blaugrana agafaven 10 punts de renda que ja no van deixar escapar en cap moment amb un Bayern absolutament fos físicament després d’una sèrie duríssima i tenint en compte que han tingut les baixes de peces clau com ara Corey Walden i Durrun Hilliard. Matrícula d’honor per al Bayern i sobretot per a la sèrie dels de Trincheri.

El Barça torna per segon any consecutiu a una Final Four. Jasikevicius torna a una Final Four per tercer cop en sis anys com a tècnic. Els blaugrana tindran una altra oportunitat per alçar el títol en un duel que es preveu espectacular contra el Madrid en les semifinals. El Barça ha estat capaç de patir en la sèrie contra el Bayern, però un dia més el Palau Blaugrana va tornar a sentenciar.

Factor Palau: 13-0

Un dia més, i ja en són 13, el partit decisiu tant en l’Eurolliga com en l’ACB des del 2000 al Palau va tornar a quedar-se a casa. Tot i un primer temps complicat, els blaugrana van ser capaços de posar-se al davant gràcies a Laprovittola i a un Mirotic que en els moments clau van aparèixer tot i que alguns dels referents no hi van ser. De cara a Belgrad, on el nivell és brutal, però, faran falta més homes a banda dels dos Nicos.

ELS VESTIDORS

El Palau, no Sèrbia, Grècia o Israel, però l’ambient és diferencial un dia més. Increïble
Saras Jasikevicius
Hem reaccionat després del descans, quan hem millorat la nostra defensa; el meu partit? Una anècdota
Nicola Laprovittola
Hem sabut patir. No hem fet la primera part que volíem fer, però la segona ha estat espectacular
Nikola Mirotic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)