Eurolliga

Amb la bèstia hem topat

Els llegendaris Iron Maiden i la seva mastodòntica gira Legacy of the Beast, un autohomenatge a una carrera de més de 40 anys, va barrar al pas a l’Eurolliga en la seva intenció de col·locar la final de Belgrad en diumenge (dia 22 de maig) com s’ha fet sempre. Aquests monstres del heavy metal britànic tenen ocupat des de fa més de dos anys l’Stark Arena serbi, país on tenen legions de seguidors. El concert és el 24 però muntar tota la parafernàlia requereix temps. L’Eurolliga, doncs, quan va decidir traslladar la final a quatre d’Alemanya a Sèrbia va haver de cedir en la data. Contra Steve Harris i companyia poca cosa hi havia a negociar.

Que Iron Maiden tingui en exclusiva el gran palau d’esports serbi per al dia 22 va fer que l’Eurolliga col·loqués la final el dia abans, el dissabte 21, a les 19 h. Un mal menor devien pensar. El que no comptaven és amb la coincidència increïble en hora i dia amb una altra gran final, la Champions femenina de Torí. A Barcelona, és clar, la gent se’n fa creus. Els aficionats del Barça poden tenir els equips de Saras i Giráldez jugant-se la corona continental en pocs minuts de diferència. El fet és polèmic i aquest diari se n’ha fet ressò en un editorial però la cadena de successos que ha provocat aquesta situació ha estat difícil de controlar, primera la pandèmia, després les sancions a Rússia i finalment el Barça classificat per a la final de Torí i, de moment, per a la semifinal de Belgrad.

Una cosa és segura a Iron Maiden, que tocaran a l’estadi Lluís Companys el 29 de juliol, ningú els mou d’hora ni de lloc. Només faltaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)