ACB

Remuntada, victòria i factor pista del Barça

Bàsquet. Els blaugrana guanyen en l’últim minut a la pista del Breogán després de perdre per 22 punts abans del descans i fer un gran darrer quart

Breogán 72 Barça 74

BREOGÁN:Kacinas, Kalinoski (9), Sakho (4), E. Quintela (8) i Cruz (9) –cinc inicial–; Ubal (8), Jankovic (7), Lukovic (5), Mahalbasic (11) i S. Quintela (11). 21/48 de 2 punts. 7/24 triples (3 Kalinoski, i 1 Lukovic, E. Quintela, Mahalbasic i S. Quintela). 9/15 tirs lliures. 42 rebots (8 Cruz). 10 assistències (5 E. Quintela). 57 valoració (12 S. Quintela).BARÇA:Davis (11), Hayes (5), Laprovittola (8), Kuric (6) i Calathes (7) –cinc inicial–; Sanli (6), Smits (3), Oriola, Abrines (12), Higgins (8), Jokubaitis (8). 16/35 de 2 punts. 9/27 triples (3 Abrines, 2 Sanlii, Jokubaitis i 1 Smits i Calathes). 15/22 tirs lliures. 39 rebots (8 Davies). 12 assistències (3 Jokubaitis). 84 valoració (20 Davies).PARCIALS:26-15, 22-15 (48-30), 18-22 (66-52) i 6-22 (72-74).

El Barça va protagonitzar una gran remuntada en el darrer quart i va guanyar a la pista del Rio Breogán per 72-74 en el darrer minut. Amb aquesta victòria els blaugrana es van assegurar el factor pista en tots els play-off. El Barça va arribar a perdre de 22 punts abans del descans (48-26) i va anar al darrere en el marcador des del 0-2 inicial fins al 72-73 quan faltaven 43.3 per al final del partit, que va ser la segona vegada que es van posar al davant en el marcador. Higgins va tornar a jugar un partit després de la seva llarga lesió i més de tres mesos d’absència, i va anotar el 72-73 que va aconseguir capgirar el resultat i va tornar a situar els blaugrana al davant. En el darrer quart els blaugrana van fer un parcial de 6-22 per poder decantar la balança al seu favor i sumar el triomf número 25.

El MoraBanc Andorra va guanyar per 92-84 el Fuenlabrada i encara està viu en la lluita per no baixar.