LEB Or

Marc Gasol: “La nostra proposta seria molt bona”

Marc Gasol ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del Girona -Estudiantes d’aquest divendres, la penúltima jornada de la lliga regular i l’a darrera a Fontajau. El pivot ha confirmat que es troba millor de les molèsties que li van impedir jugar diumenge passat a Melilla, en la derrota més àmplia de l’equip en tot el curs. En la seva faceta de president del club, Gasol diu que el Girona té preparada una candidatura per ser l’amfitrió de la final four, el campió de la qual puja a l’ACB.

“Un cop es saben els quatre finalistes no hi ha temps per iniciar un procés tant complicat i amb la qualitat que a nosaltres ens agradaria fer un esdeveniment d’aquestes característiques. Ens ho hem plantejat, ho hem treballat i estarem preparats, si es dona el cas; de poder-ho presentar a la federació. Dir als gironins i a les gironines que la nostra proposta seria molt bona i tant de bo ens trobem en la situació de poder-la presentar” apunta Gasol, que reconeix: “El club, proactivament, ha fet molta feina i la segueix fent per si es dona el cas estar preparats”

Sobre el sue estat físic, explica que la seva evolució és bona: “Aquests deu o dotze dies han servit per treballar i agafar les màximes garanties per a aquest final de temporada”. “Serà un partit per gaudir, tenim moltes ganes de veure l’ambient que hi haurà a Fontajau i els jugadors també tenen moltes ganes de viure-ho, de sentir-ho i de fer un bon partit davant de l’afició” afirma sobre la visita de l’Estudiantes, principal candidat a l’ascens directe a principi de curs i que veu com, si el Granada guanya un dels dos partits que li queden, es queda la primera plaça per a l’ACB 2022/23. “És un equip que si tot va bé, tal com desitgem, segurament ens els trobarem més endavant” reconeix Marc en referència el conjunt col·legial i les aspiracions de tornar la ciutat al màxim nivell.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)