Lliga femenina

Irati Etxarri diu adeu al Cadí la Seu

Bàsquet. El Sedis fa oficial la marxa de la navarresa, que fitxarà per l’Spar Girona

“Irati Etxarri i AE Sedis Bàsquet separen els seus camins després de quatre anys plegats. La jugadora navarresa dona per conclosa una excel·lent etapa de progressió personal i professional a Cadí La Seu.” És l’anunci oficial de la sortida de la MVP estatal de la Lliga Femenina, que era la segona capitana de l’equip i que també va ser designada la millor de la lliga en la seva posició, la d’alera pivot. Etxarri (1,85 m, 1998) ha acabat el curs com la sisena de la Lliga Femenina en valoració (16 de mitjana), novena en punts (14) i cinquena en rebots (8). En tots els apartats, era la millor jugadora estatal. La navarresa va arribar el 2018 a la Seu d’Urgell procedent de l’Araski, on havia estat dos anys a la Lliga Femenina. Inicialment jugadora de perímetre, la seva capacitat física i les seves prestacions en el rebot li han permès de jugar de quatre i explotar millor les seves qualitats. L’Spar Girona serà el seu pròxim equip.

El club de l’Alt Urgell, quart en la lliga regular aquesta temporada i que ha disputat la semifinal pel títol per quart cop, ha de refer el seu projecte perquè, a més de la marxa de la seva jugadora franquícia, dilluns es va anunciar que Bernat Canut –una opció per rellevar Alfred Julbe– també marxa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)