Eurolliga

Saras: “És inacceptable que el Madrid ens faci 52 punts en el segon temps”

Expeditiu com sempre, Saras Jasikevicius, el tècnic del Barça, s’ha mostrat absolutament decebut i s’ha espolsat la responsabilitat: “És una gran decepció. A la mitja part ja els he dit als jugadors que estàvem fent moltes coses malament. Hem fet 83 punts, suficients per guanyar el partit. El Madrid n’ha fet 52 en el segon temps, això és inacceptable i no és seriós. Hem estat mol malament en el segon temps. Cal més sacrifici, no hem de regalar faltes. En el tercer quart ho hem regalat tot. Ens passa massa vegades Només hem fet faltes quan ells ja llançaven cistella i no hem sabut aturar contraatacs. És una nit molt difícil per l’afició i per nosaltres.”

“Han jugat molt millor que nosaltres en la segona part. L’enhorabona per ells”, ha sentenciat Mirotic absolutament enfonsat a peu de pista, sense temps per pair la patacada i amb moltes pauses en el seu discurs que delataven el seu més absolut desencís. La seva gran actuació no ha evitat el desastre. Nico Laprovittola, per la seva banda, argumentava el perquè de la desfeta: “L’avantatge que hem perdut ha estat la clau del partit. Tots els equips aspiraven al mateix i tenien les mateixos opcions. Però fa mal. A l’afició els he de dir que ara anirem a per la lliga. Hem de sortir forts d’aquest entrebanc.”

Abrines ha parlat amb el cor i ha expressat la seva decepció, amb molta empatia per l’afició: “El normal és que tots els partits siguin com aquest, que siguin igualats. És un cop dur i hem de pensar en les coses que hem fet malament. Hem de donar les gràcies i demanar perdó a l’afició, que no es mereix això. Perdó pel tercer quart. no és fàcil venir a belgrad animar a l’equip. Es pot perdre. Però en el tercer quart no hi ha excuses. No hem jugat ni en atac ni en defensa. No hem sortit amb la mentalitat correcta. No ens hem preparat bé mentalment i ens han passat per sobre en un parell de distraccions. Si al Madrid li dones una mica, et mata. Ara anirem a per totes a per la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)