NBA

Els Warriors anivellen la final

Bàsquet. NBA. Els Golden State derroten per 107-88 els Celtics en el segon partit (1-1). Un gran tercer quart deixa l’enfrontament sentenciat i ara els partits canvien de seu i van a Boston

Els Golden State Warriors van guanyar els Boston Celtics per 107-88 en el segon partit i van empatar la final de l’NBA (1-1) després dels dos primers partits que s’han disputat a San Francisco. Stephen Curry, amb 29 punts, 6 rebots i 4 assistències, va ser el millor d’uns Warriors que van trinxar els Celtics en un tercer quart espectacular en què van fer un parcial de 35-14. El millor d’un conjunt de Boston irreconeixible va ser Jayson Tatum (28 punts, 6 rebots i 3 assistències).

La primera meitat del partit va ser anivellada i es va arribar al descans amb un ajustat 52-50. En el tercer període, però, els de San Francisco van fer un pas endavant i van trencar el partit. Es van situar amb 23 punts d’avantatge i el van sentenciar amb el 87-64. En el darrer quart tots dos equips van reservar les seves estrelles i els Warriors van arribar a guanyar de 29 punts, tot i que al final els Celtics van reduir una mica el desavantatge fins als 107-88 definitius.

La final de l’NBA viatja ara fins a Boston, on es disputaran els tres propers partits davant del públic dels Celtics. Dijous a la matinada hi haurà el tercer enfrontament.