NBA

Els Celtics marquen territori (116-100)

Els de Boston s’avancen a la sèrie (2-1) en un partit que han dominat des del salt inicial

Els Celtics s’han avançat a la sèrie final (2-1) després de superar amb autoritat els Warriors en el primer partit al TD Garden de Boston (116-100). El quart partit de la sèrie es tornarà a disputar al mateix escenari. El matx s’ha encarrilat ja en el primer període on els Celtics han agafat 10 punts de renda que han administrat fins al descans (68-56). Però al tercer quart els Warriors han despertat per tornar la igualtat. En el moment important però els de Boston han fet un pas endavant i els Warriors ja no els han pogut seguir. Pels Celtics han destacat el trident Jaylen Brown (27 punts i 9 rebots), Jayson Tatum (26 punts) i Marcus Smart (24).

Stephen Curry ha estat al seu nivell (31 punts amb 6/11 triples) però no ha estat suficient. Klay Thompson, amb 25 punts i 5/13 triples, i Andrew Wiggins (18 punts i 7 rebots) no han pogut evitar la desfeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)