ACB

Compte pendent de Belgrad

Bàsquet. ACB. El Barça vol reeditar el títol i vol la revenja només 17 dies després de perdre la semifinal de l’Eurolliga contra un Madrid (21h #Vamos) sense bases que va fer un 3-0 al Baskonia

Només 17 dies després de veure’s les cares a l’Stark Arena de Belgrad a la Final Four on el Barça va topar amb el Madrid, avui (21h #Vamos) tornen a enfrontar-se. És la 36a edició de les 39 que s’han disputat en què el Barça o el Madrid hi han estat presents i un monòleg ja dels últims anys perquè en vuit de les 11 últimes edicions la final ha estat la mateixa. Aquest curs ja són set duels entre tots dos amb un balanç favorable als de Jasikevicius (5-2). La final és al millor de cinc partits amb el factor pista per al Barça. Laprovittola va fer referència al factor pista: “El Palau ens ha portat fins aquí. Hem de ser molt positius i estar connectats amb el públic, és un avantatge més.” El tècnic del Barça Saras Jasikevicius va confirmar que per al primer partit es mantindran a la convocatòria Higgins, que ha estat decisiu als play-off, i Hayes, mentre que quedaran fora Exum i Oriola. Pel que fa al Madrid, el tècnic accidental Chus Mateo va subratllar sobretot la clau de l’èxit: “Després de la temporada que he viscut amb totes les coses que ens han passat, hem arribat fins a la final de l’Eurolliga i de l’ACB perquè hem estat units.” L’estrella del Madrid Walter Tavares va afegir que té molt mèrit el que ha fet el seu equip: “Ens hem sabut aixecar a cops molt durs.” Els dos factors que es preveuen clau són en la posició de base i en el joc interior. El Madrid arriba al primer partit sense Williams-Goss, Alocén ni Llull i haurà de buscar alternatives en la posició de base amb Hanga, Abalde o Nuñez davant el trident Calathes, Laprovittola i Jokubaitis, que ha estat inèdit els últims partits. També és factor clau Tavares. El joc interior del Barça, molt tocat físicament, té un examen.

LA PRÈVIA

Entre el Barça i el Madrid hi ha poc espai per a sorpreses; ja hem complert el mínim, que és ser a les finals
Àlex Abrines
És cert que hem arribat a totes les finals del curs, però no hem guanyat res; alçar l’ACB és clau
Adam Hanga

Dimecres, segon assalt també al Palau Blaugrana

El segon assalt de la final serà dimecres també al Palau Blaugrana (21 h). El tercer, ja al Wizink Center, serà divendres (21 h). En el cas de fer falta un quart partit seria a Madrid diumenge (18 h) i si calgués un cinquè i definitiu seria el dimecres següent al Palau Blaugrana (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)